Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio očevid

Policija potvrdila: U Rijeci ubojstvo i samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je utvrdila kako se u stanu u riječkoj Ulici Milana Rustanbega u Rijeci, gdje su jučer pronađena tijela dvojice mrtvih muškaraca, dogodilo ubojstvo i samoubojstvo.

Prema do sada prikupljenim saznanjima 69-godišnji muškarac je u stanu ubio 82-godišnjeg muškarca vatrenim oružjem, a potom je izvršio samoubojstvo, izvijestila je danas Policijska uprava primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Napad na policijski konvoj Oslobodili kriminalca VIDEO Nova snimka napada na policijski konvoj: Maskirani napadači pucali izbliza i ubili dvojicu policajaca Policija traga za Mohamedom Amrom zvanim Muha Sačekuša na autocesti VIDEO Velika policijska potjera nakon ubojstva zatvorskih čuvara: Otkriveno tko je Muha za kojim traga cijela Francuska

Mrtva tijela dvojice muškaraca pronađena su sinoć oko 17:30 sati u prizemnom stanu u Ulici Milana Rustanbega u riječkoj četvrti Škurinje.

Ondje je zatečena i ozlijeđena 51-godišnja žena, koja je prevezena u KBC Rijeka. Neslužbeno se doznaje da je žena lakše ozlijeđena te da je stanovala u stanu s ubijenim muškarcem.

Ubojstvo i samoubojstvo u Rijeci: Tijela pronađena u stanu

Očevidom je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika Doris Hrast. Kriminalističko istraživanje policije u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ubojstva i samoubojstva. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene