Ronilac iz Češke pronašao je ostatke tijela i ronilačku opremu u moru na dubini od 50-ak metara blizu Rapca. Na tom području 2013. nestao je Adam Beniamin Wrobel.

Galerija


Policijski su ronioci u utorak oko podneva iz podmorja kod mjesta Sveta Marina pokraj Rapca iz mora izvukli ostatke tijela nepoznatog muškarca.

Vezani članci Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Savršenom tijelu ove prelijepe Hrvatice možete se diviti samo izdaleka, jer je njeno srce odavno osvojeno Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Policijska potjera završila na prvom semaforu, pogledajte spektakularan rasplet

Ostatke je pronašao ronilac iz Češke i dojavio to policiji pa im je i pomogao da ih lociraju s obzirom na to da se radi o velikoj dubini od oko 50 metara. Uz ostatke tijela bila je i ronilačka oprema, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta DNK analizom.

Kako neslužbeno doznajemo, postoji mogućnost da se radi o nestalom Poljaku Adamu Beniaminu Wrobelu koji je na tom području nestao još 2013. godine dok je ronio.