Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Lokvama

Policija objavila rezultate očevida: Za požar kuće u kojem je smrtno stradao muškarac (57) kriva električna grijalica

Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 1
Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 1 Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 1 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 4 Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 4 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 3 Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 3 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 2 Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 5 Galerija 1/5 >>
Policija je objavila detalje požara kuće u Lokvama, u Gorskom kotaru, u nedjelju ujutro u kojem je smrtno stradao 57-godišnji muškarac.

Jutros oko 9 sati izbio je požar u obiteljskoj kući na području Lokava.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Nažalost, u kući je pronađeno mrtvo tijelo 57-godišnjeg hrvatskog državljanina, a točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom, objavila je PU primorsko-goranska.

Na mjestu požara tijekom poslijepodneva proveden je očevid kojim je utvrđeno da je požar izbio uslijed prijenosa topline s električne grijalice na zapaljivi materijal. U požaru su nastala oštećenja u spavaćoj sobi i kuhinji, dok su ostali dijelovi stana zacrnjeni od dima.

Zapovjednik JVP Delnice Dražen Rački rekao je kako je požar bio zahtjevan za gašenje jer se proširio na tavanski prostor.

Miljenko, susjed nesretnog muškarca koji je preminuo u požaru, rekao je kako je stradali 57-godišnjak bio teški bolesnik koji je bio gotovo potpuno nepokretan.

Prema izvješću Javne vatrogasne postrojbe Delnice, dojava o požaru kuće u Lokvama primljena je oko 9,13 sati, a vatrogasci vrlo brzo stigli na požarište.

Požar se nije proširio na susjednu kuću.

Požar je lokaliziran oko 10 sati, a potpuno ugašen oko 13 sati. U gašenju je sudjelovalo sedam vatrogasaca JVP Delnice s dva kamiona i jednim kombijem te šest vatrogasaca DVD Lokve s jednim kamionom i jednim terenskim vozilom. (MT/Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene