Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moli građane za pomoć

Policija objavila sliku petrinjskog bjegunca Dominića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni nakon intenzivne potrage koja je trajala cijelu noć i koja se danas nastavila, mobilna jedinica policije uz pomoć Antiterorističke jedinice Lučko nije uspjela pronaći Josipa Dominića, bjegunca koji je jučer nožem izbo nevjenčanu suprugu, zapalio kuću i pobjegao. Policija stoga moli građane za pomoć.

Za Josipom Dominićem raspisana je potraga, no kako dosadašnje mjere traganja nisu dale rezultate, policija moli građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o njegovom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92.

Pročitajte i ovo Provjereno: Petrinja - 5 Priča Provjerenog Uvjeti kao iz horor-filma: Radnice u tvornici gube prste, ne mogu na WC ili popiti vodu, a boje se i otići na bolovanje Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“

>> Nastavlja se potraga za bjeguncem kod Petrinje

Josip Dominić visok je oko 175 centimetra, krupnije je tjelesne građe, kratke sijede kose i svijetlih očiju. U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u crvenu jaknu s crnim napisom na leđima, tamniji donji dio trenirke, a na nogama je imao sive tenisice.

Podsjetimo, jučerašnji obračun nevjenčanog para kulminirao je Dominićevim ubodima nesretene žene nožem. Ranjena je pobjegla kroz prozor i pomoć potražila kod prvih susjeda. U to je vrijeme 56-godišnji Dominić zapalio kuću i pobjegao u šumu. Iz policije se doznaje da je nevjenačni par otprije poznat po nasilnom ponašanju u obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene