Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarao ih tupim predmetom

Objavljeni novi detalji ubojstva u Solinu: Hladnokrvni ubojica poslužio se perfidnim trikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom kojeg se sumnjiči za teško ubojstvo 92-godišnjaka i teško ubojstvo u pokušaju žrtvine 87-godišnje supruge.

Policijski službenici policijske uprave splitsko-dalmatinske proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji se sumnjiči za kaznena djela nad bračnim parom, i to teško ubojstvo 92-godišnjaka i teško ubojstvo u pokušaju 87-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policija je izvijestila da je nedugo nakon što je sinoć nešto prije 19 sati zaprimljena dojava o pronalasku mrtve muške osobe i teško ozlijeđene ženske osobe u stanu, u Solinu, u prostorije policije doveden mlađi muškarac.

Obavljen je očevid, a pronađeni tragovi povezani su s dovedenim mladićem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjak se sumnjiči da je u četvrtak u 18:20 sati došao na vrata stana 92-godišnjaka i 87-godišnjakinje, tražeći od njih prehrambeni artikl (kako pišu mediji, radilo se o brašnu, op.a.), da bih ih potom iznenada počeo udarati tupo-tvrdim, a potom i oštrim predmetom nanijevši muškarcu više udaraca po glavi i tijelu od kojih je preminuo, dok je ženi, također zadao više udaraca i nanio joj teške tjelesne ozljede glave i tijela zbog čega je hospitalizirana u bolnici. Potom je otuđio nakit, novac i druge predmete iz stana.

U petak je osumnjičeni 24-godišnjak doveden u pritvorsku policijsku jedinicu zbog sumnje da je na okrutan i podmukao način i iz koristoljublja, počinio kaznena djela teškog ubojstva i pokušaja teškog ubojstva na štetu 92-godišnjaka i 87-godišnjakinje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene