U Solinu je u četvrtak u stanu pronađen mrtav 92-godišnjak, priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

Galerija


Solinska je policija u četvrtak navečer pronašla mrtvog 92-godišnjaka i teško ozlijeđenu 87-godišnju ženu na predjelu Širina u Solinu gdje su stanovali.

Vezani članci Ubojstvo u Šarengradu Novi detalji strave kod Iloka: Dvojica sinova zatukla majku u dvorištu obiteljske kuće, udarali je po glavi i tijelu Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

Pronađeni su u četvrtak oko 19 sati i žena je s teškim ozljedama, ali pri svijesti, vozilom Hitne pomoći prevezena u KBC Split, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. 

Iz PU splitsko-dalmatinske u petak kazali su nam da je pozvan i zamjenik županijskog državnog odvjetnika koji je rukovodio očevidom te naložio obdukciju tijela 92-godišnjaka. Odmah je započeto kriminalističko istraživanje, a tijekom večeri u službene prostorije policije dovedena je jedna osoba.

Neslužbeno se doznaje da je batom za meso 92- godišnjak nasmrt pretučen, a 87-godišnjakinja oblivena krvlju nekako je smogla snage i došla do prvog susjeda zatražiti pomoć. Susjedima je navodno rekla tko ih je napao, pa je nakon dolaska hitne pomoći i policije uvelike bilo olakšano hvatanje počinitelja.

Također se neslužbeno doznaje da je uhićen 24-godišnji mladić i policija istražuje je li bio pod utjecajem alkohola i droga te kakvo je njegovo psihičko stanje. Dalmacija danas prenosi kako je pretučena žena rekla da se radi o muškarcu iz zgrade.

Ako se informacije pokažu točnima, vjerojatno se radi o zločinu iz koristoljublja. (M.T./Hina)