Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DJEVOJČICA U TEŠKOM STANJU

Iz policije se oglasili o slučaju koji je zgrozio Hrvatsku: "Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su roditelji zlostavljali dijete i tjelesno ga kažnjavali"

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je priopćenje o rezultatima krim-istraživanja kojim je utvrđeno da su roditelji djevojčicu zlostavljali. Večeras će biti predani pritvorskom nadzorniku, a odluka o istražnom zatvoru očekuje se u subotu.

Iz PU brodsko-posavske objavili su večeras priopćenje o rezultatima istrage u slučaju teško ozlijeđene dvoipolgodišnje djevojčice koja je završila u bolnici u Klaićevoj na hitnoj operaciji zbog ozljeda glave.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i bivši udomitelj zlostavljane djevojčice MALENA U TEŠKOM STANJU Bivši udomitelj ozlijeđene djevojčice u suzama: "Kad bih je zagrlio ne bih je nikad više pustio. Ne bih je pustio nikad da sam znao..." Slika nije dostupna Djevojčica i dalje kritično Sudac istrage otkrio strašne detalje: Majci je stavljeno na teret da je pretukla djevojčicu, objavljeno i koliko je trajalo zlostavljanje

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Danas 2. travnja, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava, tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

Počinitelji kaznenog djela će danas, u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene