Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošao kroz crveno

Policija objavila detalje užasa u Novom Zagrebu: Uhićen vozač koji je izazvao nesreću u kojoj su stradale majka i dijete

Mamutica u Travnom (Foto: Pixell)
Mamutica u Travnom (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Mamutica u Travnom (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Policija je objavila detalje teške nesreće u Travnom u kojoj je teško ozlijeđena majka koja je sjedila na klupi s bebom. Vozač Caddyja je uhićen, a do nesreće je došlo jer je prošao kroz crveno.

Do nesreće je došlo kada su se na raskrižju kod zagrebačke Mamutice sudarila dva automobila, jedan od njih odbačen je na nogostup, zatim na štand, a potom je naletio na majku, koja je na klupici sjedila sa svojom bebom.

Policija je priopćila da je 22-godišnji vozač Caddyja prošao kroz crveno na raskrižju. U tom je trenutku na njega naletio Passat kojim je upravljao 65-godišnjak. Vozaču Passata na semaforu je bilo zeleno svjetlo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dok je sjedila na klupi Strava u Travnom: Majka na koju je naletio automobil teško je ozlijeđena, beba je dobro

Uslijed naleta Passat je prvo naletio na metalni stupić, zatim je nastavio nekontrolirano kretanje po nogostupu, gdje je prednjim desnim dijelom vozila naletio na drvenu klupu na kojoj je sjedila 32-godišnjakinja koja je u naručju držala dijete, a pored nje su bila dječja kolica i na drveni štand koji se također nalazio na nogostupu s jugoistočne strane raskrižja, objasnila je policija.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnjakinja, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb, dok je dijete također teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u istoj bolnici.

Radi provođenja kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, 22-godišnjak je uhićen te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, navela je policija u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene