Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVLJENI DETALJI

Noćna drama u Zagrebu: Mladić teško ozlijeđen u eksploziji, policija ima sumnjivca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila prve detalje o noćašnjoj eksploziji u Zagrebu, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje. U vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela dovodi se ozlijeđeni 21-godišnji muškarac.

Zasad još uvijek nepoznati počinitelj noćas je oko 2:20 u Susedgradu u Stenjevačkoj ulici eksplozivnom napravom oštetio parkirani osobni automobil marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Eksplozija u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena, oštećeno više automobila

Teško je ozlijeđena jedna osoba, riječ je o 21-godišnjaku, kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh, u kojem je zadržan na liječenju. Policija upravo njega dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 6 očevid u tijeku Užas u Slavoniji: Eksplodirao parkirani automobil, poginula žena

U eksploziji je također oštećeno još nekoliko vozila: teretno vozilo marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, osobni automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjakinje te osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjaka.

Intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene