Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićeno dvoje ljudi

Policija objavila detalje napada na 41-godišnjaka u Splitu: Muškarac i djevojka osumnjičeni za pokušaj teškog ubojstva

Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Uhićeni 44-godišnjak i 22-godišnjakinja zavrišili su u pritvoru zbog sumnje da su jučer pokušali ubiti 41-godišnjaka u Splitu.

Ranjeni muškarac je u bolnici i zadržan je na liječenju nakon što je policiji oko 01:50 sati dojavljeno da se u stanu u Sukoišanskoj ulici u Splitu nalazi ozlijeđena osoba. Muškarac je zadobio više ubodnih rana.

Pročitajte i ovo Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor Napad rastrojenog muškarca na skupinu mladih u automobilu Zabijao se automobilom VIDEO Obrat u slučaju pomahnitalog nasilnika: Smijenjen šef policijske postaje, disciplinski postupak protiv dvojice policajaca

Osumnjičeni su uhićeni jučer ujutro, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 44-godišnjak i 22-godišnjakinja, 31. listopada 2020.godine na štetu 41-godišnjeg muškarca ostvarili obilježja kaznenog djela iz članka 111., a u svezi članka 34. ( teško ubojstvo u pokušaju), te su uz kaznenu prijavu danas predani pritvorskom nadzorniku", javila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene