Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesene prijave

Policija objavila detalje filmske jurnjave po Splitu: Vozač bježao policiji, divljao po ulicama i počinio desetak prekršaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak je vozač automobila, bježeći od policajca na motociklu, zbog prebrze vožnje u Vinkovačkoj ulici u Splitu sletio s ceste, udario u rasvjetni stup i drvo. Nakon udara automobil se okrenuo na krov.

U automobilu su bila dva muškarca. Policajci su ih odvezli u bolnicu na pregled. Tamo je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni pa su pušteni iz bolnice i dovedeni u službene prostorije.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Ilustracija Traže se očevici Tragična prometna nesreća između Trogira i Splita: Od posljedica sudara automobila i motocikla jedna osoba preminula

Kako doznajemo od policije, 20-godišnjak će osim za izazivanje prometne nesreće biti prijavljen i zbog toga što je vozio automobil bez vozačke i prometne dozvole, zbog vožnje u suprotnom smjeru, nepoštivanje prometnih znakova, nestajanja na semaforima, nekorištenja sigurnosnog pojasa, pretjecanja kolone vozila te zato što nije stao na znak policije.

Uz to, bit će prekršajno prijavljen i zato što je kod njega pronađen nož koji se ubraja u kategoriju zabranjenog oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene