Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen nožem

Policija ne otkriva pojedinosti novogodišnjeg ubojstva na Trešnjevci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija istražuje ubojstvo 31-godišnjeg Vedrana Tomasa, koji je u novogodišnjoj noći pronađen mrtav u stanu u Ogrizovićevoj ulici na Trešnjevci, i ne želi komentirati medijske napise po kojima su u zločin umiješani njegov brat blizanac i žena koja je te noći s njima bila u stanu.

U policijskom odjelu za odnose s javnošću kažu da u interesu istrage ne mogu govoriti o pojedinostima te da će javnost o svemu biti obaviještena nakon kriminalističke istrage.

Neslužbeno se doznaje da je 31-godišnjak koji je pronađen mrtav s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt ubijen oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.U policiji, međutim, nisu otkrili o kakvim je ozljedama riječ ni što se događalo u stanu u vrijeme ubojstva.

>> U Zagrebu pronađen leš muškarca: Pronašao ga brat blizanac

Čak su i medijski napisi o zločinu različiti - od nagađanja da ga je mrtvog u stanu pronašao brat do tvrdnji da ga je pronašla Hitna pomoć nakon novogodišnje noći u kojoj su s njim bili brat i nepoznata 'žena iz Srbije'.

Različiti su i iskazi navodnih svjedoka čije se tvrdnje prenose u dnevnim novinama. Jedan je susjed tako spomenuo da je policija na hodniku razgovarala s plavokosom ženom, a drugi je vidio kako iz stana izlazi žrtvin brat blizanac s ozljedama nanesenim nožem. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene