Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

Prepoznajete li ovu ženu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija PU zagrebačke moli građane da se jave Policijskoj upravi ukoliko imaju ikakvih saznanja o nepoznatoj ženi za koju se sumnja da je uz prijetnju pištoljem i suzavcem počinila dva kaznena djela razbojništva u poslovnicama za otkup plemenitih metala.

Razbojništva su počinjena 21. siječnja u Žumberačkoj ulici i 11. veljače u Ulici Hribarov prilaz. U vezu s počinjenjem tih kaznenih djela dovodi se nepoznata žena starosti između 50 i 60 godina, visine oko 170-175 cm, jače tjelesne građe, bucmasta lica, crvene kose do ramena, najvjerojatnije se radi o perici. Tijekom počinjenja razbojništva nosila je dioptrijske naočale.

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Potraga za nestalom djevojčicom Dankom - 3 Za Dnevnik Nove TV Sigurnosni stručnjak o istrazi nestale djevojčice Danke: "Majka će morati objasniti zašto je to napravila"

Dana 28. ožujka 2014. godine oko 19,30 sati u Albaharijevoj ulici, u poslovnici pošte, uz prijetnju pištoljem počinjeno je kazneno djelo razbojništva, a u vezu s ovim kaznenim djelom dovodi se nepoznata ženska osoba koja opisom i načinom počinjenja odgovara gore navedenim kaznenim djelima razbojništva te se najvjerojatnije radi o istoj ženskoj osobi. Tijekom počinjenja kaznenog djela nepoznata žena je bila odjevena u crnu odjeću, u jednoj ruci je držala crnu torbu, a u drugoj crni pištolj.

Opljačkao mjenjačnicu: Policija razbojniku morala pucati u gume

Policija moli građane da ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene