Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendiran

Policajac zatočio ženu i njezina šefa 'ljubavnika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajac u pratnji oca proteklu subotu uz prijetnju oružjem zatočio je na tri sata suprugu i njezinog navodnog ljubavnika.

Osumnjičeni policajac i njegov 69-godišnji otac u subotu su oko 23,30 sati upali u prostorije tvrtke 46-godišnjeg muškarca u Aveniji V. Holjevca. Tu su zatekli njega i policajčevu 38-godišnju ženu koja je trebala odraditi noćnu smjenu. Otac im je pištoljem prijetio da ne smiju napustiti prostorije dok ih je policajac vrijeđao. Nakon nekog vremena otac je otišao, a sin je ostao i držao ih zatočene do 2,30 sati, kada je i on otišao. Žena je sve prijavila policiji.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, arhiva (Foto: AFP) Otkriveni detalji Obrat u slučaju policajca koji je zatekao ženu s ljubavnikom pa ga je njih dvoje pretuklo. Sad je supruga prijavila – njega Policija u Srbiji, arhiva (Foto: AFP) Završio u bolnici Policajac zatekao ženu s ljubavnikom, njih dvoje ga pretuklo

Policajac je ubrzo uhićen i priveden istražnom sucu. Kod njega je pronađen službeni pištolj i još jedan za koji ima dozvolu. Odmah je suspendiran, a zajedno s ocem osumnjičen je za prijetnju i protupravno oduzimanje slobode te za narušavanje nepovredivosti doma. Tereti ga se i za nasilničko ponašanje u obitelji i protiv nejga je pokrenut stegovni postupak.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene