Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajac prijavljen za zloporabu opojnih droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik karlovačke Policijske uprave Nenad Kranjčec udaljio je s dužnosti 47-godišnjeg policijskog djelatnika D. U. zbog teže povrede službene dužnosti budući da je za vrijeme službovanja bio pozitivan na drogu i alkohol.

Protiv 35-godišnjeg Karlovčanina M. P. s kojim je policajac bio u društvu, bit će podnijeta kaznena prijava za zloporabu opojnih droga, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

S njima u društvu bio je i 43-godišnji policijski djelatnik T .M.,
ali nije ustanovljena njegova kaznena ili prekršajna odgovornost.

Policija je 25. listopada dobila saznanja da u ugostiteljskom objektu Buca u Karlovcu "policijski službenici konzumiraju alkohol i opojna sredstva". 

U Land Roveru 35-godišnjeg Karlovčanina s kojim je
policajac D. U. bio u društvu pronađena je vrećica s opojnom tvari nalik na kokain, te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava za zloporabu opojnih droga

Glasnogovornica PU Tanja Petrić kaže da je nad D. U. obavljeno testiranje te je ustanovljeno da je za vrijeme službovanja u civilnoj odjeći bio pozitivan na drogu i alkohol.

Nakon što je udaljen s dužnosti danas je priveden i na Prekršajni sud zbog remećenja javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene