Obavijesti Video Pretražite Navigacija
više ozlijeđenih, jedan poginuli

Policajac o detaljima strašne nesreće u Gorskom kotaru: "Za vozačem tragaju sve policijske snage. Teren je jako težak"

Aktualno Galerija Siniša Polanc - 1 Siniša Polanc - 1 Foto: DNEVNIK.hr Siniša Polanc - 2 Siniša Polanc - 2 Foto: DNEVNIK.hr Tragovi kočenja Tragovi kočenja Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić Domagoj Mikić Foto: DNEVNIK.hr +0 Siniša Polanc - 3 Galerija 1/5 >>
Prava filmska potjera na čvoru Delnice za vozilom za koje se sumnjalo da prevozi ilegalne migrante. Nakon bezuspješnog pokušaja zaustavljanja vozila stranih registracija policija se dala u potjeru.

Policija je objavila informaciju da je jedna osoba poginula, a više je ozlijeđeno nakon potjere po autocesti A6 i državnoj cesti D3. Naime, na autocesti se vozač oglušio na signale policije kada ga je pokušala zaustaviti.

Zatim je na naplatnoj postaji Delnice - Lučice prošao kroz zatvorenu rampu te je nakon 15-ak kilometara vozilo pronađeno u provaliji koja je duboka 40-ak metara. Vozač je pobjegao, a radi se o vozilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka.

Reporter Domagoj Mikić razgovarao je o ovom slučaju za Dnevnik Nove TV sa Sinišom Polancem iz PU primorsko-goranske.

Jedan migrant smrtno je stradao, a petorica su na bolničkom liječenju. Njihovo zdravstveno stanje još uvijek nije točno poznato.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA GA POKUŠALA ZAUSTAVITI Bježao policiji pa probio rampu na naplatnoj postaji autoceste i ubrzo sletio u provaliju. Jedna osoba je poginula

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Još jedna tragedija kod Đakova: U sudaru poginulo dvoje ljudi, nekoliko ozlijeđenih

"Zasad ne znamo tko je vozač. Za njim tragaju sve policijske snage", rekao je.

U Gorskom kotaru neumorno pada kiša, a posebno se teško skrivati u takvim uvjetima. "Teren je jako težak, nepristupačan. Vremenska prilike su loše - kiša, magla, vjetar, hladnoća. Tako da se jako teško skrivati u tim šumama", objasnio je. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene