Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozač iz srbije

Pokušao pobjeći policiji: Prevrnuo se kombi pun migranata, privedeno 13 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kombi pun migranata prevrnuo se jutros oko 8 sati na riječkoj obilaznici, no u nesreći nitko nije ozlijeđen, doznajemo u PU primorsko-goranskoj.

Neposredno prije prevrtanja policija je pokušala zaustaviti kombi austrijskih registarskih oznaka, no vozač ih nije poslušao već je još snažnije pritisnuo papučicu gasa i pokušao izgurati policijski automobil s ceste.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije

Pokazalo se to kobnim jer je kombi uskoro završio na boku u zavoju na riječkoj zaobilaznici kod čvora Orehovica, a u policiji kažu da je razlog tome brzina "neprilagođena osobinama i stanju kolnika (mokar od kiše)".

U policiji nam je potvrđeno da je privedeno 13 stranih državljana te 25-godišnji vozač, inače državljanin Srbije. Kako doznajemo, u nesreći nitko nije ozlijeđen.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene