Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došao do ruba rampe

Tragedija na Krku: Pokušao automobilom ući na trajekt pa sletio u more i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (55) je poginuo nakon što je automobilom sletio u more u pokušaju da uđe na trajekt u pristaništu Valbiska na Krku.

Na trajektnom pristaništu Valbiska muškarac (55) je sletio u more i poginuo. Do nesreće je došlo u petak oko ponoći, kada se muškarac automobilom riječkih registracija pokušao ukrcati na trajekt koji je vozio na relaciji Valbiska - Merag na otoku Cresu.

Kako je priopćila PU primorsko-goranska, muškarac je, dolaskom do ruba rampe za ukrcaj na trajekt, u čijoj blizini nije bilo pristalog trajekta, vozilom sletio u more.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija na Mljetu: 79-godišnjak automobilom sletio u more i poginuo

Od izvora upućenih u ovaj slučaj doznali smo da su na trajektnom pristaništu u trenutku tragedije bila dva trajekta, a inače ih je tamo tri. Redari su usmjeravali vozače prema ta dva trajekta, no jedan od njih je samo produžio pored redara i sletio ravno u more na mjestu gdje nije bilo trajekta.

Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na nadležni odjel KBC-a Rijeka, gdje će se u ponedjeljak tijekom dana provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene