Policija, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela pokušaja ubojstva i dovođenja u opasnost života i imovine te prijetnje.


Policija je objavila da se sumnja da je 30. prosinca 2018. oko 16 sati na parkiralištu u automobilu nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba sa svojim 18-godišnjim sinom, zbog neriješenih obiteljskih problema, prijetio pištoljem koji je tom prigodom opalio.

Vezani članci Policijska traka/ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Drama u Zagrebu: U automobilu na Samoborskoj cesti pronađena eksplozivna naprava Igor Barišić (Foto: Nestali.hr) Jeste li ga vidjeli? Nestao župnik, u srijedu se uputio u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag

Sin je izašao iz vozila i pobjegao, a osumnjičeni otac izašao je iz vozila te ispalio još tri hica u zrak, čime je, kako navodi policija, izazvao opasnost za život građana.

Nakon navedenog događaja osumnjičeni je preko telefona verbalno prijetio i 32-godišnjoj bivšoj nevjenčanoj supruzi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena je kaznena prijava.

Davor Dragičević postavio jedan uvjet za predaju policiji: ''Kome da prijavim nestanak?''

Već od 67 kuna: 10 modela velikih torbi koje se isplati loviti na sniženju