Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao poslije suđenja

Početkom rujna lovile ga stotine policajaca po cijelom Splitu, a danas se ispričava na sudu: "Mogu ja samo nešto reći?"

Branimir Čaleta, sumnjičen zbog ubojstva trudne djevojke 2. rujna pobjegao je nakon suđenja na Županijskom sudu u Splitu, iako je na rukama imao lisičine. Nekoliko stotina policajaca cijeli dan ga je lovilo.

Na današnje suđenje na Županijskom sudu u Splitu stigao je čvrstvo vezan lancima. Jedva je mogao hodati. 

Pročitajte i ovo Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara Ilustracija - 1 Afera Geodetski fakultet Ovo je sadržaj dokumenta koji USKOK traži od EPPO-a: Po njemu nema nikakvih dvojbi o nadležnosti

"Mogu ja samo nešto reći? Jednu rečenicu. Evo, ja bih se želio ispričati vama, vijeću, branitelju i svima zbog mog bijega, u tom trenutku nisam razmišljao", rekao je na kraju ročišta Čaleta. 

Čaleti se sudil za ubojstvo djevojke Ganne Kitaeve, koja je bila u osmom mjesecu tr udnoće. Tereti ga se da je u rujnu 2013. godine u jednom hostelu trudnicu zbog ljubomore izudarao tupim predmetom po licu, zatim ju izudarao po glavi. Preminulo je i nerođeno dijete.

Na sudu je danas svjedočio vještak sudske medicine Davor Mayer koji je govorio da je žrtva u vrijeme kada je udarana osjećala bolove i strah jakog intenziteta. Svjedočile su i vještakinje koje tvrde da je Čaleta bio ubrojiv. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene