Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

Poginuo bračni par na motoru, iza njih ostalo troje djece: Poznat uzrok nesreće

Sudar automobila i motocikla - 10
Sudar automobila i motocikla - 10 Cropix
Aktualno Galerija Sudar automobila i motocikla - 10 Sudar automobila i motocikla - 10 Foto: Cropix Sudar automobila i motocikla - 9 Sudar automobila i motocikla - 9 Foto: Cropix Sudar automobila i motocikla - 8 Sudar automobila i motocikla - 8 Foto: Cropix Sudar automobila i motocikla - 7 Sudar automobila i motocikla - 7 Foto: Cropix +5 Sudar automobila i motocikla - 6 Galerija 1/10 >>
Strašna tragedija pogodila je požeški kraj. Dvije osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju poslijepodne u Novim Mihaljevcima, sedam kilometara sjeverno od Požege.

U stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju u Novim Mihaljevcima poginuli su vozač motocikla i suvozačica. Oko 14:30 motociklist je u desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu ceste upravo u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao vozač golfa iz smjera Požege.

Muž i žena na motociklu na mjestu su poginuli, a vozač automobila prošao je bez ozljeda. Lokalni portal Danica otkrio je da riječ je o roditeljima troje male djece. Škola je obavijestila druge roditelje o nesreći, a u ponedjeljak će u njihovu školu doći psiholog.

Vlasnik kuće koja se nalazi u blizini mjesta nesreće rekao je za 24sata da je motocikl vozio muškarac, a da je iza njega sjedila žena.

"Vozač automobila bio je u šoku, rekli smo mu da ide s hitnom u bolnicu, no on je to odbijao, pa smo zamolili policajca da urgira kako bi ga odvezli. Na kraju je ipak pristao", kazao je mještanin.

Kako prenose 24 sata, u susjedstvu nitko ne usporava unatoč uzastopnim zavojima.

Iza mladog bračnog para ostaje troje malodobne djece. "Vozaču motocikla to je drugi brak i ima jedno dijete iz prvog braka, a suvozačici je prvi brak. Oni imaju dvoje zajedničke djece. To je tragedija i velika žalost", rekao je stanovnik Novih Mihaljevaca.

Od nesretno preminulih oprostili su se i članovi Moto kluba Tsunami iz Požege.

"Počivajte u miru Božjem, dragi nam prijatelji. Iskrena sućut obitelji", napisali su članovi i podijelili fotografiju tragično preminulog bračnog para.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene