Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuli pješak i talijanski motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodile sinoć na području Vrbovca i Šibenika život su izgubili jedan pješak i jedan motociklist. Posebno je potresna nesreća u kojoj je poginuo pješak. Vozač je udario pješaka, vozio ga na poklopcu motora pola kilometra te ga na kraju zbacio i pobjegao s mjesta nesreće!

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko ponoći na državnoj cesti 41, od Križevaca prema Vrbovcu, poginuo je pješak, doznaje se iz zagrebačke Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Vozač koji je upravljao osobnim automobilom "yugo" dolaskom u mjesto Banovo, kod kućnog broja 1, prednjim je dijelom vozila udario 46-godišnjeg pješaka I.K., koji je prelazio kolnik s lijeve na desnu stranu. 

Nakon naleta vozač se nije zaustavio, već je nastavio voziti u
smjeru Vrbovca, vozeći još petstotinjak metara na poklopcu vozila nastradalog pješaka. Dolaskom u mjesto Vrbovečki Pavlovec, vozač je sletio s kolnika, a unesrećeni pješak pao je na travnatu površinu.

Vozač je bez zaustavljanja nastavio vožnju u smjeru Vrbovca.

Oko 1 sat poslije ponoći, "yugo" zagrebačkih registarskih oznaka pronađen je u dvorištu obiteljske kuće 58-godišnjeg hrvatskog državljana u Vrbovcu, koji je zbog sumnje da je njime upravljao uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Protiv njega će Općinskom državnom odvjetništvu Zagreb biti podnesena kaznena prijava.

Privedenom je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 0,06 grama po kilogramu.

Talijanski državljanin, 59-godišnji motociklist poginuo je sinoć u prometnoj nesreći koja se dogodila u 20,25 sati na cesti Dubravice-Rupe u skradinskom zaleđu, na predjelu zvanom Uzdah kula.

Talijanski motociklist upravljao je motorom "yamaha" šibenskih registracijskih oznaka i nije nosio kacigu. Do nesreće je došlo kada je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika. Motociklist je pao na kamenjar izvan kolnika, a motor je upao u provaliju duboku 16 metara.

Pola sata nakon nesreće talijanski motociklist preminuo je u vozilu hitne pomoći na putu za šibensku bolnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene