Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Je li požar u Splitu povezan s nekim od prijašnjih? U garaži izgorjelo 14 vozila i motocikala

Snažna detonacija, a potom i požar šokirali su u četvrtak navečer stanovnike splitskog naselja Pujanke. U požaru je u potpunosti izgorjelo jedno osobno vozilo i devet motocikala, dok su oštećena još četiri osobna vozila. Srećom ozlijeđenih nije bilo.

Očevidom je utvrđeno da je požar podmetnut. Za počiniteljima se traga. Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević kazao je kako je objekt u kojem je buknuo požar u vlasništvu grada, ali nije bio u sustavu javnih garaža.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

Reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič kazao je da policija provodi opsežno kriminalističko istraživanje.

"S obzirom na to da je utvrđeno kako je ovaj požar podmetnut, neslužbeno doznajem da jedan krak policijske istrage povezuje ovaj događaj s prijašnjom paljevinom u okolici", izvjestio je Jurič.

Građani šokirani snažnim detonacijama

"Građani Pujanki s kojima sam danas razgovarao kažu da su detonacije bile iznimno jake te su prouzročile i šok i strah, posebno jer se sve dogodilo u susjedstvu", dodao je.

"Policijskim očevidom utvrđeno je da je stradalo 14 vozila i motocikala, neki su potpuno izgorjeli, neki su oštećeni. Nažalost, paljevina u Splitu i njegovoj okolici bilo je i ranije", rekao je.

"Šteta je velika, zasad nema uhićenih, ali sreća u cijelom događaju je da nije bilo ni ozlijeđenih", rekao je Jurič.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene