Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćno

Pločanka (23) osuđena na 10 godina zatvora za ubojstvo supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pločanka Karmen Matana Đorđević (23) nepravomoćno je osuđena na deset godina zatvora na Županijskom sudu u Dubrovniku za ubojstvo supruga Saše Đorđevića u svibnju ove godine u Pločama, potvrdio je njezin odvjetnik Dragan Pištalo.

Odvjetnik je najavio da će se žaliti na presudu.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

''Prva rečenica predsjednika sudskog vijeća, nakon utvrđivanja kazne, je bila da je to Kazneno vijeće u potpunosti poklonilo vjeru onome što je rekla moja branjenica, što su rekli i svjedoci obrane i što je potvrdio vještak sudsko-medicinske struke. Mehanizam zadavanja ozljeda potvrđuje njezinu obranu, da se radilo o obrambenom zamahu, a ne napadačkom'', rekao je Pištalo.

''Ako je prihvaćen njezin prikaz događaja, onda je krajnje iznenađujuće da je ovakva presuda. Naravno da ćemo se žaliti'', istaknuo je.

Rekao je kako je njegova branjenica ostala u pritvoru jer je presuda dulja od pet godina.

Pištalo je istaknuo i kako nema informaciju hoće li tužiteljstvo ulagati žalbu te dodao kako je predviđena kazna za taj zločin pet do 15 godina.

Karmen Matana Đorđević u istražnom je zatvoru od 7. svibnja kada se ubojstvo i dogodilo, a prema tadašnjem policijskom izvješću ona je svog supruga tijekom svađe i naguravanja ubola nožem u predjelu prsnog koša od čega je on na mjestu preminuo. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene