Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Ureda načelnika službe organiziranog kriminala u zgradi MUP-a u Heinzelovoj, nepoznati počinitelji ukrali su dva kilograma zlata i 280.000 eura.


Neslužbeno doznajemo kako su, za sada još uvijek nepoznati počinitelji, provalili u nedjelju navečer u Ured načelnika službe organiziranog kriminala, u zgradi MUP-a u Heinzelovoj ulici u Zagrebu i ukrali dva kilograma zlata i 280.000 eura.

Vezani članci Željko Kruneš - 1 Bivši šef krim-policije dobio otkaz: "Rekao je da će im zabiti slamku u vratnu žilu, krvi se napiti i nositi je oko vrata u bočici" Policija, ilustracija Crne brojke pokazuju zabrinjavajuće stanje na cestama: Ove godine poginulo 10 posto više ljudi nego lani, svaki četvrti stradali je motociklist

U ponedjeljak ujutro, kada je stigao na posao, načelnika službe organiziranog kriminala dočekao je prevrnut provaljeni sef. Prema prvim informacijama počinitelj, ili više njih, ušli su na drugi kat zgrade preko vanjskih požarnih stepenica. Jesu li, osim zlata i novca otuđeni i povjerljivi i tajni dokumenti, za sada nije poznato.

Slučaj preuzima i DORH, koji se nalazi na terenu.