Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Platio piće 45 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Australije u dobi od 35 godina u subotu je prijavio policiji da je bio prisiljen platiti račun od 45.000 kuna za provod i piće u novootvorenom topless-klubu Go-go lady na splitskoj Zenti.

Mladi Australac je nakon cjelovečernjeg provoda odbio platiti ispostavljen astronomski račun, nakon čega su mu djelatnici uzeli karticu i prisilili ga da potpiše kartični slip. Da li su pri tome bili brutalni, policija nije izvijestila jer se još utvrđuju sve okolnosti prijavljene iznude, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ostatak kuna kod ljudi - 4 Važno je znati Građani se teško rastaju od kuna, ali od 1. siječnja na snagu stupaju nova pravila Slika nije dostupna Tinejdžer se dobro zabavio Tati ukrao karticu i potrošio više od 300 TISUĆA kuna na piće i djevojke

U siječnju ove godine još je jedan strani državljanin, Amerikanac, prijavio da je bio prisiljen platiti 4000 kuna za jedno pivo u Pashi, ali na Bačvicama.

Isto tako, potkraj listopada prošle je godine u Pashi na Bačvicama iznuđeno 61.689 kuna od dvojice Britanaca i jednog državljanina Južnoafričke Republike, dok su dva tjedna prije toga 13.000 kuna za dva popijena pića ostavila dva mlada Portugalca.

No, iako stranci najčešće prijavljuju ovakve slučajeve, prošle godine je u istu situaciju upao i sudac Općinskog suda u Splitu Robert Pešutić kojem je na kraju večeri ispostavljen račun od 11.000 kuna.

Pasha je pokrivena mini nadzornim kamerama koje bilježe sva događanja u klubu pa je tako bivši voditelj Željko Vidović tada novinarima pokazao snimke suca Pešutića dok se zabavljao u društvu jedne animir-dame u separeu, pojašnjavajući kako sudac nije ipak sam konzumirao alkohol te da je račun osnovan.

Naime, sudac je platio i skupocjen šampanjac kojeg je pila dama u njegovu društvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene