Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državljanin Australije u dobi od 35 godina u subotu je prijavio policiji da je bio prisiljen platiti račun od 45.000 kuna za provod i piće u novootvorenom topless-klubu Go-go lady na splitskoj Zenti.


Mladi Australac je nakon cjelovečernjeg provoda odbio platiti ispostavljen astronomski račun, nakon čega su mu djelatnici uzeli karticu i prisilili ga da potpiše kartični slip. Da li su pri tome bili brutalni, policija nije izvijestila jer se još utvrđuju sve okolnosti prijavljene iznude, piše Jutarnji list.

Vezani članci Slika nije dostupna Tati ukrao karticu i potrošio više od 300 TISUĆA kuna na piće i djevojke Slika nije dostupna VIDEO Evo što se dogodi kada je 'mušterija uvijek u pravu'!

U siječnju ove godine još je jedan strani državljanin, Amerikanac, prijavio da je bio prisiljen platiti 4000 kuna za jedno pivo u Pashi, ali na Bačvicama.

Isto tako, potkraj listopada prošle je godine u Pashi na Bačvicama iznuđeno 61.689 kuna od dvojice Britanaca i jednog državljanina Južnoafričke Republike, dok su dva tjedna prije toga 13.000 kuna za dva popijena pića ostavila dva mlada Portugalca.

No, iako stranci najčešće prijavljuju ovakve slučajeve, prošle godine je u istu situaciju upao i sudac Općinskog suda u Splitu Robert Pešutić kojem je na kraju večeri ispostavljen račun od 11.000 kuna.

Pasha je pokrivena mini nadzornim kamerama koje bilježe sva događanja u klubu pa je tako bivši voditelj Željko Vidović tada novinarima pokazao snimke suca Pešutića dok se zabavljao u društvu jedne animir-dame u separeu, pojašnjavajući kako sudac nije ipak sam konzumirao alkohol te da je račun osnovan.

Naime, sudac je platio i skupocjen šampanjac kojeg je pila dama u njegovu društvu.