Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirali stanovništvo

Pirotehničari na njivi uništili izoranu granatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Granatu od 105 milimetara izorao je danas poslijepodne vlasnik njive u karlovačkom predgrađu Turnju, a pirotehničari su je večeras uništili, zbog čega su na kratko bili evakuirani ljudi iz okolnih kuća.

Policijski pirotehničari su utvrdili da postoje uvjeti za uništavanje granate na samoj njivi, pa je policija angažirala radni stroj gradskog komunalnog poduzeća. Iskopali su duboku jamu u koju je granata položena i izazvali eksploziju večeras u 19 sati, doznaje se u Operativno komunikacijskom centru 92.

Pročitajte i ovo Marko Balen Zbog mraka prekinut očevid U Lici poginuli pirotehničari: "Nagađa se da je riječ o dvije mine koje su se aktivirale istodobno" Slika nije dostupna Kriminalističko istraživanje VIDEO Šok na plaži: Policija izvadila bombe koje je uočio ronilac koji se tamo svakodnevno kupa

Riječ je o granati iz Domovinskog rata. Zbog mjere opreza policija je na kratko evakuirala stanovništvo iz nekoliko kuća u radijusu od oko stotinu metara, a na državnoj cesti D1 na nekoliko minuta je zaustavila promet. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene