Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zrakoplovna nesreća

Piper poletio iz Hrvatske i srušio se u Italiji, 2 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedaleko od talijanskog grada Savone, srušio se laki zrakoplov tipa Piper, koji je poletio iz Hrvatske prema Cannesu u francuskoj.

'Kontrola leta na Lošinju ima informaciju o najavljenoj ruti leta ovog zrakoplova prema zračnoj luci u Cannesu u Francuskoj, no identitet putnika za sada nam nije poznat', rekao je za Glas Istre Dinko Vodanović, hrvatski inspektor za zrakoplovne nesreće.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Na mjestu pada zrakoplova, pronađena su dva karbonizirana tijela pa je identifikacija na licu mjesta bila nemoguća, prenose talijanski mediji. Nakon što je izgubljen kontakt s Piperom, djelatnici kontrole leta u Genovi, alarmirali su nadležne službe o mogućoj nesreći, a talijanskoj policiji, pad zrakoplova je prijavili su stanovnici mjesta Stella Corona, koji su vidjeli nesreću, koja se dogodila jučer oko podneva. Uzrok pada zrakoplova zasad nije poznat, no očevici kažu kako je iz njega sukljala vatra. Zrakoplov je imao njemačke oznake.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene