Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio pijan

S 3,2 promila alkohola pištoljem prijetio policajcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač s 3.2 promila alkohola u krvi prijetio policiji vatrenim oružjem.

Varaždinska prometna policija sinoć je oko 21.30, na državnoj cesti D-2 u mjestu Trnovec Bartolovečki zaustavila neregistrirano osobno vozilo kojim je upravljao vidno alkoholizirani 40- godišnjak iz okolice Varaždina.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Vozač kojem je izmjereno 3.2 promila alkohola u krvi, zaprijetio je policiji uperivši pištolj prema jednom od službenika nakon što su ga zbog utvrđenih prekršaja odlučili zadržati u policijskoj postaji.

Brzom reakcijom policije napadač je uspješno svladan,a oružje oduzeto. Pritom su policijski službenici zadobili lakše ozljede, dok je pijani vozač ostao neozlijeđen.

Ozlijeđenog 59-godišnjeg suvozača, vlasnika neregistriranog vozila, hitna medicinska pomoć prevezla je u varaždinsku bolnicu gdje je zbog teže ozljede glave zadržan na daljnjem liječenju.

Policija utvrđuje okolnosti u kojima je je došlo do ozljede suvozača dok će protiv pijanog 40-godišnjeg napadača biti podignuta kaznena prijava nakon što se dovrši kriminalistička istraga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene