Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNENA PRIJAVA

Užas u Sukošanu: Pijani Slovak pokušao ubiti dvije žene

Ilustracija
Ilustracija Foto: PU istarska
Slovački državljanin sumnjiči se za kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Na području Sukošana nasrnuo je na dvije ženske osobe. Bio je pijan.

PU zadarska u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Slovačke kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Ubojstva u pokušaju na štetu dviju ženskih osoba, priopćila je PU zadarska. 

Naime, sumnja se da je 29. kolovoza u večernjim satima na području Sukošana 30-godišnjak pod utjecajem alkohola, u kući u kojoj je zajedno boravio s oštećenima, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napao 62-godišnju slovačku državljanku i oštrim je predmetom teško ozlijedio.

Nadalje se sumnja da je, također nakon verbalnog sukoba, oštrim predmetom ozlijedio i 32-godišnju slovačku državljanku, koja je osumnjičenog pokušavala spriječiti u napadu na člana svoje obitelji.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u OB-u Zadar, gdje je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena. U kući se za vrijeme policijskog postupanja nalazio i pas, te su njega zbrinule nadležne službe, navela je policija u priopćenju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija ANALIZA INFLACIJE U KOLOVOZU Cijena hrane i dalje će rasti? Evo što HNB kaže o inflaciji i hoće li nam novčanici biti još prazniji

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene