Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od ranije poznati policiji

Pijani otac i sin napali policajca u civilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 50-godišnjak i njegov 22-godišnji sin napali su policajca u civilu na središnjem osječkom trgu uoči otvaranja Europskog prvenstva u streljaštvu.

Policajac je na Trgu Ante Starčevića bio sa suprugom i jednogodišnjim djetetom i nije bio na dužnost, a pijani dvojac ga je napao oko 20 sati. Po riječima glasnogovornice PU Osječko-baranjske Edite Roterbauer, nakon što su ugledali policajca otac i sin prvo su ga počeli verbalno vrijeđati, a potom ga je stariji izgrednik udario u leđa. U pomoć su priskočili policajci koji su bili na osiguranju otvaranja EPSO-a te su oca i sina svladali i priveli na kriminalističku obradu u policijsku postaju, gdje će biti zadržani preko noći.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Roterbauer je rekla kako zasigurno večeras neće moći biti ispitati jer to nisu u stanju zbog alkoholiziranosti. Obojica su od ranije poznati policiji zbog raznih kriminalnih radnji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene