Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA IZLOŽBI U ZADRU

Pijani muškarac (47) napao policajca, polio ga pićem i potrgao mu gumbe na košulji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Odjela općeg kriminaliteta te policijske uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Policajac je u utorak oko 11:25 došao u Ulicu Jurja Barakovića u Zadru nakon dojave da netko ometa izložu. Tamo je zatekao pijanog 47-godišnjaka, koji se oglušio na više upozorenja i naredbi, pri čemu je u vidno alkoholiziranom stanju vrijeđao policajca.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Kada mu je policajac prišao i pokušao ga zadržati, 47-godišnjak je fizički nasrnuo na njega, najprije ga hvatajući rukama za vrat, a potom ga je polio alkoholnim pićem koje je držao u ruci, dok ga je u jednom trenutku uhvatio za košulju i pokidao mu gumbe, objavila je zadarska policija.

Kako muškarac nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora, policijski ga je službenik uz uporabu tjelesne snage polegao na pod, a tada ga je muškarac udario u predjelu glave te pritom lakše ozlijedio.

Nakon toga je 47-godišnjak uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te će uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene