Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani starac tukao dječake letvom i pucao na oca jednog od njih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamadesettrogodišnji muškarac jučer je na igralištu Osnovne škole u Botincu drvenom letvom napao dvojicu dječaka od 10 i 11 godina, a poslije je oca jednog od njih pokušao ustrijeliti.

Kako je izvijestila zagrebačka Policijska uprava 73-godišnjak je dječake udarao drvenom letvom, ozlijedivši jednog od njih teško, a drugog lakše.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Slika nije dostupna Roditelji razumiju VIDEO Želio dječake 'naučiti pameti', pa izgubio kontrolu...

Kad je jedan od dječaka na igralište doveo svog oca, počinitelj ga je napao prerađenim revolverom plašljivcem te nekoliko puta povukao okidač s namjerom da ga usmrti, rekla je na konferenciji za novinare glasnogovornica PU-a Aleksandra Ljuba.

Sedamdesetrogodišnjak je jučer oko 16 sati prišao djeci koja su se igrala na igralištu Osnovne škole 'Braće Radića' u Botincu, te je najprije djecu verbalno napao, a poslije je drvenom letvom udario najprije jednog, a onda i drugog dječaka.

Teško ozlijeđeni jedanestogodišnji dječak otišao je nakon toga kući i sve ispričao ocu (1969.), koji je zajedno sa sinom došao na igralište i upitao napadača zbog čega je tukao dječake.

Na to je počinitelj iz vjetrovke izvukao revolver (riječ je o prerađenu plašljivcu) i uperio ga u dječakova oca. Nekoliko je puta povlačio okidač s namjerom da ga usmrti. Revolver je okinuo u prazno, pa mu je otac uspio oduzeti revolver te je zajedno sa sinom otišao kući.

No, 73-godišnjak potom ih je pričekao na raskrižju Botinečke ulice i Ulice Đuke Begovića, te je naoružan metalnim lancem s lokotom oca udario po lijevoj strani vrata, navodi policija.

Na mjesto događaja pozvana je policija koja je 73-godišnjaka dovela u službene policijske prostorije gdje mu je izmjereno 1,76 promila alkohola u krvi.

Dječacima je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti gdje je utvrđeno da je jedan dječak teže, a drugi lakše ozlijeđen. 

Kriminalistička obrada je u tijeku, rekla je glasnogovornica zagrebačke PU-a.

Neslužbeno se doznaje kako je teže ozlijeđenu dječaku slomljen prst

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene