Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djelatnici zvali policiju

Incident u KBC-u Dubrava: Pijani muškarac (47) verbalno napao sve medicinsko osoblje oko sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak oko 20 sati u na hitnom prijemu bolnice u zagrebačkog Dubravi, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola verbalno napao osoblje bolnice.

Muškarac koji je napao osoblje bolnice imao 1,33 promila alkohola u krvi. Nakon pružene liječničke pomoći doveden je u policiji.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Velika bijela psina Spasili ga kolege VIDEO Krvavi pohod morskog psa, slučajno snimljen trenutak netom prije napada: "Stopalo mu je otkinuto..."

''Oko 20 sati u Dubravi na Aveniji Gojka Šuška, na hitnom prijemu bolnice, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,33 g/kg) ničime izazvan verbalno napao osoblje bolnice, a onda i krenuo prema 37-godišnjoj zaposlenici bez da ju je ozlijedio, da bi potom verbalno napadao sve prisutne zdravstvene djelatnike koji su zatražili intervenciju policijskih službenika. Nakon pružene liječničke pomoći osumnjičenik je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je nakon otrežnjenja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu'', priopćili su iz PUZ-a.

Neslužbeno doznajemo da mu je sud odredio zadržavanje koje može trajati do 15 dana, dok traje saslušavanje svjedoka i ostale istražne radnje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene