Bolnica (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Bolnica (Foto: Robert Anic/PIXSELL)

U petak oko 20 sati u na hitnom prijemu bolnice u zagrebačkog Dubravi, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola verbalno napao osoblje bolnice.


Muškarac koji je napao osoblje bolnice imao 1,33 promila alkohola u krvi. Nakon pružene liječničke pomoći doveden je u policiji.

Vezani članci Ilustracija (Foto: AFP) Pomorac prijetio smrću supruzi i policajcima pa ih i fizički napao: "Ubit ću te, riješit ću ja tebe i neće mi četnici uzimati moje trude" Policija u SAD-u, ilustracija (Foto: AFP) Pucnjava na ulici nedaleko od Bijele kuće u Washingtonu: Ubijen muškarac, pet osoba ranjeno

''Oko 20 sati u Dubravi na Aveniji Gojka Šuška, na hitnom prijemu bolnice, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,33 g/kg) ničime izazvan verbalno napao osoblje bolnice, a onda i krenuo prema 37-godišnjoj zaposlenici bez da ju je ozlijedio, da bi potom verbalno napadao sve prisutne zdravstvene djelatnike koji su zatražili intervenciju policijskih službenika. Nakon pružene liječničke pomoći osumnjičenik je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je nakon otrežnjenja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu'', priopćili su iz PUZ-a.

Neslužbeno doznajemo da mu je sud odredio zadržavanje koje može trajati do 15 dana, dok traje saslušavanje svjedoka i ostale istražne radnje.