Prometna policija mjeri brzinu (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 7
Prometna policija mjeri brzinu (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 7 Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je u Kaptolu kod Požege zaustavila Mercedes u kojemu je za volanom sjedila vozačica koja je napuhala nevjerojatnih 3,29 promila.


U utorak, oko 19:45, u Kaptolu, u Vinogradskoj ulici, policajci su prilikom kontrole prometa zatekli 37-godišnju vozačicu koja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,29 promila upravljala automobilom marke Mercedes, požeških registarskih oznaka.

Vezani članci Napad psa, ilustracija (Foto: Getty) Pas u Pakracu izašao na ulicu i ugrizao dječaka koji se vozio biciklom, lakše ga ozlijedio Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Vozači, oprez! Policija danas kontrolira ono što mnogi zaboravljaju ili ignoriraju

Vozačica je smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

"Predviđena novčana kazna za navedeni prekršaj po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama je od 10.000 do 20.000 kuna ili kazna zatvora u trajanju od 60 dana i šest negativnih prekršajnih bodova te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca", priopćeno je iz PU požeško-slavonske.