Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEVJERICA U SLAVONSKOM BRODU

Pijan za volanom oštetio osam parkiranih vozila i kuću: Gotovo je nevjerojatno što se sve dogodilo između

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam parkiranih teretnih i osobnih vozila te kuću oštetio je u noći sa subote na nedjelju pijani 39-godišnji vozač nedaleko Slavonskog Broda, a unatoč brojnim sudarima, pa i okretanja u zraku, prošao je bez ozljeda.

Brodsko-posavska policija očevidom je utvrdila da je vozač s 1,77 promila alkohola u mjestu Malinu oko 2:20 sati u noći zbog prebrze vožnje u zavoju izgubio nadzor nad volanom i sletio na travnatu površinu, zatim u odvodni kanal te ponovno na travnatu površinu.

Pritom je udario u parkirano teretno vozilo koje je od siline udara odbačeno na zid i metalnu kapiju obiteljske kuće, a njegov automobil udario je i u drugo parkirano teretno vozilo koje je od siline udara izvrnuto na bočnu stranu.

Nakon tog udara vozilo mu je odbačeno u zrak te se nakon okretanja u zraku zaustavilo padom na krov tri parkirana automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEŠKA NESREĆA Tragedija u Americi: Dječak od 13 godina skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginulo devet osoba
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku FOTO Nesreća u centru Zagreba: Tramvaj udario pješakinju, prekinut promet

Još tri parkirana automobila oštećena su u padu otpalih dijelova oštećenih vozila, šljunka i zemlje, a na obiteljskoj kući oštećena su ulazna vrata i prozor.

Vozač je u prometnoj nesreći prošao bez ozljeda, a policija, nakon što ga je zadržala u policiji do otriježnjenja, protiv njega podnosi brojne prekršajne naloge zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene