Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila detalje

Pijani 40-godišnjak naletio na vozačicu u zaustavnoj traci: Poginula je na mjestu

Teška nesreća na A4
Teška nesreća na A4 Foto: DNEVNIK.hr
Nesreću je skrivio 40-godišnjak koji nije vozio sredinom svoje trake, već je prešao na traku za zaustavljanje i udario u auto koji se tamo nalazio. U njemu je bila 66-godišnjakinja.

Prometnu nesreću u kojoj je u subotu smrtno stradala 66-godišnja vozačica na autocesti A4, na djelu između Zagreba i Varaždina, uzrokovao je 40-godišnjak koji je vozio pod utjecajem alkohola, utvrdila je varaždinska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Selce-Novi Vinodolski U sudaru na Jadranskoj magistrali poginuo motociklist

Muškarac je vozio s 1,12 promila alkohola u organizmu te je vozilom prešao na traku za zaustavljanje.

Pritom je prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je do prometne nesreće u istom smjeru upravljala 66-godišnja žena. Ona u trenutku prometne nesreće nije bila vezana sigurnosnim pojasom te je vozilom bila zaustavljena na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi, navodi se u priopćenju policije.

Pročitajte i ovo Paraglajder Prevezen u bolnicu Objavljeno zašto je pao paraglajder na Ravnoj gori

Od siline udara vozilo 40-godišnjaka se zabilo u zaštitnu ogradu nakon čega se njegovo vozilo ponovo odbilo u vozilo 66-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Paula Klaić Saulačić, novinarka Nove TV sudarila se četiri vozila Dijete izgubilo život, šestero teško ozlijeđenih kod Dubrovnika: "Umor, neprilagođena brzina, nepropisno zaobilaženje - imaju svoju cijenu"

Nesretna je preminula na mjestu događaja dok je 40-godišnji vozač s ozljedama koje će biti okvalificirane naknadno prevezen u Opću bolnicu Varaždin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene