Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva na Pagu

Pijan nožem ubo muškarca i teško ga ozlijedio: Napadu prethodila svađa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom koji je pijan nasrnuo nožem i ubo 34-godišnjaka u Pagu i teško ga ozlijedio.

U ponedjeljak, 9. svibnja oko 22 sata, u Pagu je nakon verbalnog i fizičkog sukoba 31-godišnjak nožem ubo 34-godišnjaka i teško ga ozlijedio, zbog čega je završio u Općoj bolnici Zadar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dva slučaja Palili automobile na zagrebačkom podučju: Golf zapaljen kockama za potpalu, gorio i Audi Laptop - 2 Kazneno je prijavljena Kako je poštanska službenica lažnim nalozima prisvojila 21.300 eura

Utvrđeno je, iste večeri kada je uhićen, da je napadač imao 1,68 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo U crkvi - Ilustracija - 3 Nastavak drame Časna sestra iz Sukošana ostaje pri svome: "Pred Bogom i narodom tvrdim da me svećenik nije izudarao"

Pročitajte i ovo Obiteljsko nasilje - Ilustracija - 3 napao i policajca Čuli se krikovi i zapomaganje: U Zaprešiću pokušao ubiti bivšu partnericu

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, protiv 31-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu te je sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske", izvijestila je policija.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene