Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali spriječiti sukob

Pijan se posvađao sa suprugom pa ranio punicu i punca nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svađa pijanog 27-godišnjaka i njegove supruge u četvrtak je na području Vrbovca Celine završila ranjavanjem oca i majke supruge koji su htjeli spriječiti sukob, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Među sukobljene supružnike prvo se umješao 48-godišnji punac, ali ga je 27-godišnjak, kojem je izmjereno 1,38 promila, lakše ozlijedio nožem u leđa.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija U kritičnom je stanju Dobio metak u glavu pa prehodao dva kilometra do prijateljeve kuće: Tučnjava eskalirala zbog svađe oko žene

Sukob je zatim pokušala spriječiti i 46-godišnja punica, no pijani 27-godišnjak je u tučnjavi i nju ubo nožem, pri čemu je njena ozljeda ruke označena kao teška.

Ozlijeđeni roditelji zatim su pobjegli iz kuće, a policija je 27-godišnjaka, koji je kosovski državljanin, odvela na kriminalističko istraživanje tereteći ga za pokušaj ubojstva. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene