Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od 200 grama marihuane i nasad indijske konoplje policija je pronašla u stanu 39-godišnjeg Zagrepčanina koji je u naoružan pištoljem upao u kamion gradske Čistoće i vozaču naredio da ga vozi pred Sabor.


Napad na zapsolenika Čistoče dogodio se u srijedu ujutr. oPrije toga je na ulici u zagrebačkoj Dubravi, u 'dubokom pijanstvu' ispalio hitac iz pištolja pa je osim zbog droge i prijetnje prijavljen i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari.

>> VIDEO Smijeh u Saboru: 'Gospodine Kajin, kako tumačite taj vaš mačo stav?'

Cijela 'predstava' događala se ispred njegove kuće, gdje je 39-godišnjak najprije zapucao iz automobila, a zatim izašao na cestu i naoružan ušao u kamion gradske Čistoće. Pred vozačem je 'repetirao' pištolj i s metkom u cijevi zatražio da ga vozi pred Sabor.

No, vozač je iskoristio trenutak nepažnje i iskočio iz kamiona koji se nastavio kretati niz ulicu, ali se ubrzo ugasio. Uto je na poziv čistaća i susjeda uznemirenih pucnjem iz pištolja došla i policija pa je nasilnik, od ranije poznat zbog krađa i sukoba, odveden u postaju.

Kada mu je pretražen stan otkrilo se da, osim što je lak na okidaču, ima i sklonost prema lakim drogama. Uz 210 grama marihuane uzgajao je i 45 stabljika indijske konoplje koja mu je zaplijenjena zajedno s pištoljem i 80-ak metaka. (HINA)

Vezani članci Prometna nesreća u Dubravi Nakon bizarne nesreće u Dubravi kaznu će dobiti i vlasnici nepropisno parkiranih auta, a mogli bi imati i dodatni problem Vozač se automobilom zabio u parkirana vozila u Dubravi Policija objavila detalje jučerašnje nesreće u Dubravi: Vozač bježao s mjesta druge nesreće, Audi mu je privremeno oduzet

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook