Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla kokain i hašiš

Pijan pregazio maloljetnika, razbio četiri auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
32-godišnji K.R. sinoć je pola sata iza ponoći sletio s ceste, u ulici Matice Hrvatske u Splitu, na parking te udario 15-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

Pijani 32-godišnjak oštetio je i četiri automobila na parkiralištu, od kojih je jedan u vlasništvu policijskog načelnika OKC-a Ninoslava Ćurića, javlja Dalmacija News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

Do nesreće je došlo kada je vozač pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te udario u pločnik. Zbog siline udara odbačen je na parking koji se nalazi oko metar i pol ispod razine ceste. 

Interventna policija je po dolasku utvrdila da K.R. ima 1,76 promila alkohola u krvi. Kod njega su pronađena dva smotuljka u kojima se nalazilo 0.9 grama kokaina te 0.5 grama hašiša. 

Priveden je u policijsku postaju, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu za zlouporabu opojnih droga te izazvanje prometne nesreće s ozlijeđenom osobom. 

Ozlijeđeni maloljetnik zadržan je na liječenju u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene