Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušavali ga smiriti, ali...

Pijan divljao po Splitu, gađao ljude kamenjem pa dobio po nosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkoholizirani 42-godišnjak kamenom je gađao čovjeka i promašio, ali je pogodio vozilo koje je naišlo. Potukao se s vozačem koji ga je udario šakom u glavu i teško ga ozlijedio.

Pijanstvo 42-godišnjeg N.B. iz Splita, završilo je vrlo loše po njega. Divljao je po splitskom Mertojaku i završio u splitskom KBC-u s fakturom nosne kosti i dislociranom vilicom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Herojski pothvat! Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode"

Oko 18.30 sati u alkoholiziranom je stanju vrijeđao je 34-godišnju zaposlenicu pekare Flora, a potom i 40-godišnjeg vlasnika koji ga je pokušao smiriti.

>> Pula: Privedena pijana žena zbog remećenja javnog reda i mira

To ga je dodatno razbjesilo pa je čovjeka pokušao pogoditi kamenom. Promašio ga je, ali je pogodio vozilo kojim je upravljao 24-godišnji M.B. Mladić je ljutit izašao iz automobila, ali kada je vidio u kakvom je stanju napadač i on ga je ispva nastojao primiriti.

Nije pomoglo, 42-godišnjak ga je fizički napao i M.B. ga je udario šakom u glavu. N.B. je s teškim tjelesnim ozljedama zadržan u KBC-u Split. Policija nastavlja s kriminalističkim izvidima.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene