Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U mjestu zločina

Dominić uhićen u blizini kuće u lošem stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Miočinovići, gdje je i počinio zločin, uhićen je 56-godišnji Josip Dominić, koji je u ponedjeljak izbo svoju nevjenčanu suprugu, zapalio kuću te potom pobjegao.

Uhićenje nam je potvrđeno u PU sisačko-moslavačkoj, no detalji, kako su nam rekli, još nisu poznati. Neslužbeno pak doznajemo Dominića policija pronašla u blizini njegove kuće. Dominić je odmah po uhićenju prebačen u sisačku bolnicu zbog teških opeklina nogu, koje je zadobio kada je zapalio kuću. Osim opeklina, Dominić je zadobio više ogrebotina i u lošem je zdravstvenom stanju. Nije mogao govoriti, ali policiji je uspio objasniti da se izgubio te je tako od ponedjeljka potpuno dezorjentiran lutao šumama i brdima. Kako je rečeno, uhićen je bez uporabe sredstava prisile.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Par otprije poznat policiji

Podsjetimo, nesretna žena zadobila je nekoliko uboda nožem, nakon čega je iskočila kroz prozor kuće i od susjeda zatražila pomoć, a suprug je za to vrijeme zapalio unutrašnjost kuće i otišao u nepoznatom smjeru. Od tada pa sve do danas tragalo se za Dominićem. U potragu su bili uključeni i specijalci s psima i termovizijskim kamerama.

>> Policija objavila sliku petrinjskog bjegunca Dominića

Nevjenčani bračni par otprije je poznat policiji. Naime, policija je već dva puta morala intervenirati zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Zadnji se dogodio početkom travnja kada je Dominić prijetio samoubojstvom, nakon čega je smješten na psihijatrijski odjel bolnice u Popovači.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene