Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitila ga policija

Petrinja: Nožem, bokserom i metkom prijetio ženi smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 73-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Muškarac (73) iz Petrinje uhićen je nakon što je u petak ujutro držeći u ruci metak, bokser i nož, smrću prijetio 53-godišnjoj ženi. Prijetnja se dogodila u obiteljskoj kući u Petrovcu, općina Lekenik, javlja portal53.hr.

Pročitajte i ovo Provjereno: Petrinja - 5 Priča Provjerenog Uvjeti kao iz horor-filma: Radnice u tvornici gube prste, ne mogu na WC ili popiti vodu, a boje se i otići na bolovanje Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Postupajući po zaprimljenoj kaznenoj prijavi o prijetnji koju je podnijela oštećena žena policija je temeljem naloga Županijskog suda u Sisku pretražila njegovu kuću u Petrinji. Ondje je pronađeno i oduzeto 455 komada streljiva, ručna bomba i ručno izrađen bokser kojim je muškarac prijetio oštećenoj ženi.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 73-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene