Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenski mediji pišu o napadu kojeg su ove nedjelje doživjela četiri Slovenca u Malinskoj na Krki.


Automobil u kojem su bila četiri mlada Slovenca nakon izlaska iz diskoteke Crossroads u Malinskoj su pratili motorist i srebrni Peugeot riječkih registarskih oznaka.

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 4 Procurili rezultati obdukcije strankinje koja je pronađena mrtva u stanu u gradu Krku, slučaj je dobio veliki zaokret? Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 5 Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46)

'Motorist je povikao 'J... vas Slovenci! Janezi!' Vozili su za nama, palili naizmjenično duga i kratka svjetla te tako ugrožavali i druge sudionike u prometu', ispričala je čitateljica portala 24ur.com. Napadnuta Slovenska je dalje ispričala da su usred vožnje pokušali nazvati policiju ali im se ispraznila baterija pa nisu uspjeli pozvati pomoć. Nakon toga su odlučili krenuti prema policijskoj postaji na Krku ali su zaglavili u slijepoj ulici te su tada iz Peugeota iskočila petorica napadača koji su zahtijevali da otvore vrata automobila. Jedan od napadača je iz Peugeota uzeo bejzbol palicu i njome počeo udarati po automobilu te su Slovenci počeli vikati. Ova buka i galama je privukla pozornost dostavljača novina koji je u blizini istovarivao tisak koji se zatim dovezao kombijem i tako spasio Slovence koji su policiju pozvali s recepcije kampa Ježevac.

Čitateljica 24ur.com je ispričala kako su ih policajci zatim alkotestirali, dali im potvrdu o šteti na automobilu, ali nisu dobili zapisnik o prijavi zbog čega su obavijestili slovensko veleposlanstvo.

PU primorsko-goranska je potvrdila da su krčki policajci zaprimili prijavu 28-godišnjeg slovenskog državljanina kojem je oštećen Renault Clio. Policija intenzivno traga za napadačima zbog kažnjivog djela oštećenja tuđe imovine.