Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon izlaska iz diskoteke u Malinskoj

Petorica napadača palicom napali Slovence na Krku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski mediji pišu o napadu kojeg su ove nedjelje doživjela četiri Slovenca u Malinskoj na Krki.

Automobil u kojem su bila četiri mlada Slovenca nakon izlaska iz diskoteke Crossroads u Malinskoj su pratili motorist i srebrni Peugeot riječkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača!

'Motorist je povikao 'J... vas Slovenci! Janezi!' Vozili su za nama, palili naizmjenično duga i kratka svjetla te tako ugrožavali i druge sudionike u prometu', ispričala je čitateljica portala 24ur.com. Napadnuta Slovenska je dalje ispričala da su usred vožnje pokušali nazvati policiju ali im se ispraznila baterija pa nisu uspjeli pozvati pomoć. Nakon toga su odlučili krenuti prema policijskoj postaji na Krku ali su zaglavili u slijepoj ulici te su tada iz Peugeota iskočila petorica napadača koji su zahtijevali da otvore vrata automobila. Jedan od napadača je iz Peugeota uzeo bejzbol palicu i njome počeo udarati po automobilu te su Slovenci počeli vikati. Ova buka i galama je privukla pozornost dostavljača novina koji je u blizini istovarivao tisak koji se zatim dovezao kombijem i tako spasio Slovence koji su policiju pozvali s recepcije kampa Ježevac.

Čitateljica 24ur.com je ispričala kako su ih policajci zatim alkotestirali, dali im potvrdu o šteti na automobilu, ali nisu dobili zapisnik o prijavi zbog čega su obavijestili slovensko veleposlanstvo.

PU primorsko-goranska je potvrdila da su krčki policajci zaprimili prijavu 28-godišnjeg slovenskog državljanina kojem je oštećen Renault Clio. Policija intenzivno traga za napadačima zbog kažnjivog djela oštećenja tuđe imovine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene