Potraga za nestalim pilotom (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Potraga za nestalim pilotom (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Potraga za nestalim pilotom kanadera koji se bacio ili pao s Masleničkog mosta traje već peti dan. Policija je pozvala građane s tog područja da obrate pažnju i dojave im svaku informaciju koja bi im mogla pomoći.


Već peti dan traje potraga za nestalim pilotom kanadera koji je pao ili se bacio sa starog Masleničkog mosta u ponedjeljak. 

Zadarska Policijska uprava izvijestila je da su tijekom četvrtka u potrazi sudjelovali njihovi policajci, ronioci specijalne policije iz Splita i Rijeke te ronioci JVP Grada Zagreba, djelatnici Lučke kapetanije, pripadnici HGSS-a s tri plovila te lokalni ribari. To su područje nadlijetali i Pilatus te helikopter Hrvatske vojske. 

U petak je potraga nastavljena pretraživanjem Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala.

"Prema dosadašnjim informacijama nestali muškarac u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku marke Adidas, tamnoplave boje sa svjetloplavim rukavima i dijelom prednjice te crne tenisice iste marke. Pozivaju se i građani s tog područja, ribari i rekreativci da obrate pažnju na području potrage te policiji na telefon 192 dojave svaku informaciju koja može pomoći u potrazi", priopćila je PU zadarska.