Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opet kriva brzina

Teška prometna nesreća: Četiri osobe teško ozlijeđene, jedna lakše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je osoba ozlijeđeno, od toga četiri teže, u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 7:50 dogodila na području Pazina, izvijestila je večeras istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 73-godišnjakinja iz Zagreba upravljajući osobnim automobilom "Opel Astra" zagrebačke registarske oznake, iz smjera Žminja u smjeru Baderne, u oštrom desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja prešla na suprotnu stranu kolnika.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Vozilo je u jednom trenutku prednjim dijelom udarilo u prednji dio automobila "Peugeot" pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63-godišnjak iz Vrsara.

U prometnoj nesreći ozlijeđena su oba vozača, od toga 63-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Ozlijeđene su i tri putnice iz "Opela" u dobi od 79, 53 i 42 godine koje su također prevezene u pulsku Opću bolnicu. Od njih tri, 42. godišnjakinja je prošla s lakšim ozljedama.

Protiv vozačice bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene