Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Drama u Perušiću: Prijetio i psovao djeci, ispalio tri hica u zrak, a onda pištolj uperio u majku jednoga od njih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Gospiću je podignuta optužnica protiv 61-godišnjaka zbog verbalnih prijetnji i prijetnji pištoljem koje je uputio djeci i majci jednoga od njih.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću 61-godišnjaka tereti da je 9. kolovoza ove godine na području općine Perušić prijetio i psovao osmogodišnjaku i dvanaestogodišnjaku.

Iz pištolja je pred djecom ispalio tri hica u zrak. Nakon toga je pištolj kroz otvoreni prozor automobila uperio u prema majci jednog djeteta, odnosno baki drugoga djeteta i zaprijetio joj smrću.

Optužnicom je predloženo produljenje mjere zabrane prilaska žrtvama.

Pročitajte i ovo Korona i problemi s psihom - 4 Javlja zagrebačka policija Nevjerojatno: Žena zaražena koronom išla u ljekarnu, muškarac stigao na aerodrom, planirao odletjeti iz zemlje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ograničeno kretanje Nakon napada na policajce prostor Markova trga postaje štićeni prostor: Hoće li se moći na prosvjed i u crkvu?

Kazneni zakon za povredu djetetovih prava, kao i za prijetnju većem broju ljudi, predviđa kazne zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene