Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku istragu nad 47-godišnjakom osumnjičenim za dilanje droge i nedozvoljeno posjedovanje oružja. Objavili su detalje.

Galerija U garažama pronađena droga i oružje - 1 U garažama pronađena droga i oružje - 2 U garažama pronađena droga i oružje - 4 +0 U garažama pronađena droga i oružje - 3

47-godišnjak je nabavljao veće količine marihuane, koju je potom pripremao za daljnju prodaju i skrivao u jednoj vlastitoj te jednoj unajmljenoj garaži na području Dubrave, za koju je pokušao prikriti da se njom koristi.

Policija se nije dala omesti, u srijedu je temeljom naloga suda obavljena pretraga prostora kojima se 47-godišnjak koristio na području Dubrave i Stubičke Slatine.

Pretragom njegove kuće pronađeno je 3440 grama marihuane i dva grama smole marihuane.

Ilustracija Palo zločinačko udruženje: Dvanaestorica krijumčarila i prodavala heroin, amfetamin i marihuanu

Pretragom dviju garaža pronađena su 37.663 grama marihuane pakirane u 39 plastičnih paketa, 4,0 grama amfetamina, 12 tableta MDMA-a, dvije vage s tragovima droge, predmeti namijenjeni pakiranju droge te novac za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Ilustracija U kući skrivao šest kila marihuane. Drugi mladić imao amfetamine, kokain...

U jednoj od garaža pronađeni su automatska puška, spremnik za automatsku pušku s 30 komada pripadajućeg streljiva, 88 komada pištoljskog streljiva kalibra 9 x 19 mm različitih proizvođača te 53 komada puščanog streljiva kalibra 7,62 x 39 mm. 47-godišnjak je pritvoren.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju