Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao diler

Uz svoju, unajmio i garažu u zagrebačkoj Dubravi: Policajce šokirali prizori koje su zatekli

U garažama pronađena droga i oružje - 2
U garažama pronađena droga i oružje - 2 PU zagrebačka
Aktualno Galerija U garažama pronađena droga i oružje - 1 U garažama pronađena droga i oružje - 1 Foto: PU zagrebačka U garažama pronađena droga i oružje - 2 U garažama pronađena droga i oružje - 2 Foto: PU zagrebačka U garažama pronađena droga i oružje - 4 U garažama pronađena droga i oružje - 4 Foto: PU zagrebačka +0 U garažama pronađena droga i oružje - 3 Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku istragu nad 47-godišnjakom osumnjičenim za dilanje droge i nedozvoljeno posjedovanje oružja. Objavili su detalje.

47-godišnjak je nabavljao veće količine marihuane, koju je potom pripremao za daljnju prodaju i skrivao u jednoj vlastitoj te jednoj unajmljenoj garaži na području Dubrave, za koju je pokušao prikriti da se njom koristi.

Policija se nije dala omesti, u srijedu je temeljom naloga suda obavljena pretraga prostora kojima se 47-godišnjak koristio na području Dubrave i Stubičke Slatine.

Pretragom njegove kuće pronađeno je 3440 grama marihuane i dva grama smole marihuane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Palo zločinačko udruženje: Dvanaestorica krijumčarila i prodavala heroin, amfetamin i marihuanu

Pretragom dviju garaža pronađena su 37.663 grama marihuane pakirane u 39 plastičnih paketa, 4,0 grama amfetamina, 12 tableta MDMA-a, dvije vage s tragovima droge, predmeti namijenjeni pakiranju droge te novac za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policijska akcija U kući skrivao šest kila marihuane. Drugi mladić imao amfetamine, kokain...

U jednoj od garaža pronađeni su automatska puška, spremnik za automatsku pušku s 30 komada pripadajućeg streljiva, 88 komada pištoljskog streljiva kalibra 9 x 19 mm različitih proizvođača te 53 komada puščanog streljiva kalibra 7,62 x 39 mm. 47-godišnjak je pritvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene