Zagrebačka policija izvjestila je o dvojici dilera koji su u stanovima na području Novog Zagreba prepakiravali drogu namijenjenu daljnjoj prodaji. Obojica su u pritvoru.

Galerija


Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 30-godišnjakom za koje se sumnja da su nabavljali i prepakiravali drogu namijenjenu daljnoj prodaji.

Vezani članci Dvojac pao s 481 kilogramom marihuane - 4 Pala dvojica dilera nedaleko od Zaboka: Kombijem prevozili gotovo pola tone marihuane Policija uhvatila dilera u Zagrebu - 1 Pao diler na zagrebačkoj Trešnjevci: Policija kod njega pronašla kokain, marihuanu, vagu i novac

Policija sumnja da je 30-godišnjak nabavljao veće količine marihuane, kokaina i ecstasyja koje je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba. Nakon toga je drogu preprodavao na ilegalnom tržištu. Policajci su od njega tijekom kriminalističkog istraživanja u službenim prostorijama oduzeli 1,2 grama kokaina.

Pretragom stana kojim se koristio 30-godišnjak pronađena su 2341 grama marihuane pakirane u četiri plastična paketa, 137,9 grama kokaina pakirano u tri plastične vrećice, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, 294 komada tableta ecstatyja te novac za koji se sumnja da potječe od kupoprodaje droge.

Pronađena marihuana i amfetamin

Završeno je i kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom za kojega policija sumnja da je nabavljao veće količine amfetamina i marihuane. Drogu je vagao, miješao s punilima i prepakiravao u stanu u Novom Zagrebu, a potom preprodavao na ilegalnom tržištu.

Pretragom stana kojim se 26-godišnjak koristio pronađeno je 283 grama amfetamina pakirano u dvije plastične kutijice, 232 grama marihuana pakirane u plastičnu kutijicu i plastičnu vrećicu, 61 gram praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava (punila) te digitalna vaga za precizno mjerenje mase. Oduzet mu je i novac za koji se sumnja da potječe preprodajom droge.

Obojica su privedeni uz kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.